Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Sorkkaeläimet

valkohäntäkauris

Sain hetken lähietäisyydeltä katsella valkohäntäkaurista, kun se oli nuolukivellä pellon ja metsän rajalla. Ylämaa 23.8.17

peurat

3.10-16 Pertteli

Pukki

Metsäkauris ylittämässä kynnöspeltoa 17.4.16. Kovin hitaasti sujui tämän ja puolisonsa kulku jo pehmeällä mullalla.

Peuran pää

Tällainen löytyi Lohjalta läheltä Nälköönlampea. Vähän epäselväksi jäi, miksi harjulta löytyi pelkkä pää. Kenties joku elän sen oli siihen raahannut. Purukaluston perusteella veikkaisin peuraksi.

Valkohäntäpeura pukki

16.09.2015 Taivassalo.

Aamutapaaminen

Nuoren hirven tapasin aamulla 12.9. Istuskelin kivellä pellon reunassa, kun hirvi tuli suoraan edestä pellon yli minua kohti.

Hirvi ilta-auringossa

Tällainen komea hirvi tuli metsässä iltakävelyllä vastaan Vihdissä.

Hirvi

Hirvi odotteli sadekelillä vuoroaan tulla kuvatuksi. Pöytyä 14.6.2015

Hirvellä hirvee kiire

Hirvee kiire hirvellä, Lieto 24.5.2015

Kauris pellolla

22.04.2015 Taivassalo,

Yhdistele sisältöä